Prehransko svetovanje na najvišji ravni

Izgleda, da ta stran ne obstaja ali pa smo jo premaknili na drug naslov...

Prehransko svetovanje na najvišji ravni z analizami, prehranskim spremljanjem in diagnostiko.

PROFESIONALNI ŠPORTNIK: Za profesionalne športnike, ki trenirajo po programu treninga pripravimo gleda na specifičen šport, športnikove potrebe, makrocikel,.. ustrezen plan prehranjevanja, podprt z znanstvenimi izsledki. Naredimo meritve športnikove sestave telesa in njegove presnove v mirovanju, analiziramo športnikovo prehrano in jo optimiziramo.

Zakaj izbrati ravno nas? Ker imamo izkušnje z delom s športniki, izobrazbo iz klinične dietetike in diplomo športne prehrane IOPN iz Anglije ter licenco CISSN, ki jo za športne nutricioniste oz. športne dietetike  zahtevajo največji športni klubi v svetu.

PREHRANA OB BOLEZNI IN ZA PREPREČEVANJE BOLEZNI: Klinični dietetik vam prehransko svetuje pri bolezni, naredi meritve vaše telesne sestave, izmeri vašo presnovo v mirovanju ter analizira vašo prehrano in vas spremlja ter usmerja, da spremembe prehranjevanja ustrezno implementirate v vašo prehrano. Analiziramo vaša prehranska dopolnila in vam svetujemo o ustreznosti jemanja.

Zakaj izbrati ravno nas? Ker imamo izkušnje in izobrazbo iz klinične dietetike in certifikat FODMAP. Naša priporočila imajo vedno znanstveno podlago ter spremljamo vedno nova znanstvena dognanja.

PREOBLIKOVANJE TELESA IN HUJŠANJE:  Smo specialisti za zmanjšanje odvečne telesne mase na enostaven način le z optimizacijo vašega prehranjevanja zato vam tudi ne ponujamo instant jedilnikov. Hujšanje je lahko enostavno, če hujšate z nami.

Nudimo vam vadbo v zasebnem fitnes centru, kjer bo z vami licenciran trener fitnesa in kondicijski trener vpisan v razvid delavcev v športu na MIZŠ.

Priporočamo vam, da se vrnete na stran

specialistične Dietetike Roter

in nas bolje spoznate!